سرپرست سازمان حمل و نقل همگانی آران و بیدگل:
قوانین حمل و نقل با نیازهای مردم نمیخواند
سرپرست سازمان حمل و نقل همگانی شهرستان آران و بیدگل گفت: مجموعه قوانین و مقررات حمل و نقل تأمین کننده نیازهای واقعی مردم و مسافر در این حوزه نیست.
محمد نجفی دوست در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، اظهار کرد: شهرستان آران و بیدگل با داشتن بیش از 3 هزار وسیله نقلیه دارای ناوگان مجهز حمل و نقل بار و مسافر است، ولی خلأهای قانونی در خصوص تردد، باعث محدودیتهای بسیاری شده است که مردم و رانندگان را با مشکل مواجه کرده است.
وی تصریح کرد: سازمان حمل و نقل همگانی وظیفه مدیریت تردد داخل شهری وسایل نقلیه را به عهده دارد ولی به جهت نزدیکی دو شهرستان آران و بیدگل با کاشان ناچار است این مسئولیت را با وجود کاستیهای قانونی به نحوی پوشش دهد و ناچار است برای پر کردن این خلاء قانونی متوسل به مصوبات داخلی شهرستان شده ولی رفع این مشکل به صورت اساسی نیازمند اصلاح قوانین حمل و نقل است.
نجفی دوست، داشتن ترمینال شهری برای ترددهای برون شهری را تجربهای شکست خورده برای شهرستان ذکر کرد و افزود: در سالهای گذشته در این خصوص اقدام شد ولی به جهت این که از طرف مردم استقبال نشد نتوانست به توسعه مورد نظر دست پیدا کرده و هم اکنون نیمه فعال است.
سرپرست سازمان حمل و نقل همگانی شهرستان آران و بیدگل تصریح کرد: وقتی ترمینالهای مسافربری کاشان با فاصله 5 کیلومتری به شهرستان آران و بیدگل به صورت دائم اقدام به جابجایی مسافر به سایر استان و شهرستانهای کشور میکند فرصتی برای دیگر شهرها باقی نمیماند تا اقدام به تأسیس پایانههای مسافربری کرده و به مردم خدمات لازم را ارایه کند.
وی یادآور شد: 11 اتوبوس در بین دو شهرستان آران و بیدگل با کاشان مسافر جابجا میکنند که درآمدهای حاصل کفاف هزینهها را نداده و سازمان ناچار است این کسری را که بیش از 20 میلیون تومان در ماه است از طریق کمکهای شهرداری و دیگر منابع جبران کند.
نجفی دوست افزود: نرخ کرایه خطوط اتوبوسهای بین شهری واقعی نیست و علت این امر نرخ گذاری اتوبوسها توسط شورای ترافیک شهرستان است که مغایر با اساسنامه سازمانهای حمل و نقل همگانی است.
وی یادآور شد: طبق ماده 34 از فصل 4 اساسنامه سازمان حمل و نقل همگانی که به تأیید وزارت کشور رسیده است تعیین نرخ بلیت بر عهده سازمان و تصویب شورای اسلامی شهر است.
سرپرست سازمان حمل و نقل همگانی شهرستان آران و بیدگل گفت: در اساسنامه به صراحت آمده است تعیین میزان نرخ کرایه خطوط در داخل شهر و حومه به پیشنهاد مدیرعامل به همراه نظر هیئت مدیریه و با تأیید شورای سازمان و تصویب شورای اسلامی شهر و یا جانشین قانونی وی است.
وی یادآور شد: طبق قانون، سازمانهای حمل و نقل همگانی برای شهرهای زیر یکصد هزار نفر تشکیل شده و مدیریت تمام وسایل نقلیه اعم از تاکسی، آژانس و اتوبوسی را به عهده میگیرد ولی در شهرهای بالای یکصد هزار نفر دو سازمان مجزای اتوبوسرانی و تاکسیرانی به ایفای این وظیفه میپردازد.
نجفی دوست در زمینه خدمات ارایه شده به خودروهایی که تحت پوشش این سازمان قرار میگیرند، افزود: صدور کارت تردد، کارت صلاحیت و معرفی رانندگان به سازمان تأمین اجتماعی جهت استفاده از تخفیفهای بیمهای بخشی از خدمات سازمان حمل و نقل به رانندگان تحت پوشش است.
وی افزایش ناوگان، معرفی متقاضیان جهت دریافت سهیمه خودرو حمل و نقل و معرفی متقاضیان نوسازی و تبدیل خودروهای فرسوده را از دیگر خدمات این سازمان دانست.
نجفی دوست تفاوت امتیاز خودروهای تحت پوشش این سازمان با خودروهای شخصی را بیش 8 میلیون تومان ذکر کرد و گفت: این تفاوت باعث میشود رانندگان تحت پوشش این سازمان علاوه بر استفاده از چتر حمایتی و قانونی، از این تفاوت قیمت به عنوان یک مزیت نسبی بهره مند شوند.
وی گفت: آژانسهای داخل شهری نیز تحت پوشش این سازمان هستند ولی تلاش میکنند تا فعالیت خود را تحت پوشش صنف مربوطه متمرکز کنند.
سلام شما با افتخار لینک شدید ... مار و لینک بفرمایید ممنون میشوم... با تشکر
درود بر شما
سلام سلام
مصطفی خان لینک شدی
ممنونم لطیفه هات خیلی با حال بود
اقا مصطفی من شما رو با نام "گفتگو "لینک کردم
شما هم با نام گیاهپزشکان جوان لینک کنید.
سلام این نطرات اشتباهی به وبلاگ شما اومده ....