به بهانه هفته پژوهش
پژوهش در اعماق زمین
در گفتگو با معاون پژوهشی دانشگاه کاشان
ادامه مطلب ...
خبر
سرپرست آبفای کاشان:
یادداشت
صحبت های آقای کردوانی در این کتاب به دلم نشست
حیدرعلی عنایتی بیدگلی
ادامه مطلب ...یادداشت
محید رفیعی ناشر خوبی برای یک نشریه نمی تواند باشد
حیدرعلی عنایتی بیدگلی
ادامه مطلب ...نظر
سید محمد علوی نوشآبادی
«صدای پای آب» مجموعهای که میتواند اراده مدیران و مسئولین شهری را برای مقابله با بحران آب جدیتر کند
سید علیرضا شفیعی مطهر
فرهنگ سازی بیشتر، وظیفه و رسالت مطبوعات و اصحاب قلم است
نظر در ارتباط با «صدای پای آب»
معرفی پیش طرح کتاب
صدای پای آب
مجید رفیعی
خوشمان بیاید یا نیاید، بخواهیم یا نخواهیم روز به روز بیشتر در منابع زیرزمینی دشت کاشان پایین میرود. موتورهای قوی از طریق نزدیک به 2000 حلقه چاه در حال کشیدن آخرین قطرات شیره حیات از دل زمینند تا بیمحابا صرف پرورش بادمجان و شلغم و کلم شود.
بسیاری از مسئولین شهری در خواب نازند و بیخبر از فاجعهای که در کمین نشسته است و برخی که بیدارند در جنگ قدرت روز به شب میرسانند و البته هستند معدود افرادی که نگرانند ولی بیش از این کاری از دستشان برنمیآید.
در گرماگرم دو تابستان همکاران مطبوعاتی سعی خود را به کار گرفتند تا از طریق خبر، گزارش، گفت و گو و یادداشت سهمی از تلاش خود به یادگار گذارند. به درد بخورد یا نخورد، تلنگری باشد یا نباشد، جلوی فاجعه را بگیرد یا نگیرد؛ نمیدانم ولی میدانم هرچه باشد یار دوست دارد این آشفتگی.
مجموعهای از این تلاش جمعآوری شده است. نام «صدای پای آب» بر آن گذاشتهام. حرفهای صاحبنظران از نویسندگان تا اساتید دانشگاه گرفته و مسئولین شهری از رئیس شورا و نماینده مجلس تا مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کاشان در دل خود جای داده است.
نیت اینجانب بر چاپ تعداد محدودی از این مجموعه است. معتقدم بخشی از تاریخ کاشان در بحث بحران آب منطقه است. نشانی از تفکر مسئولین و دغدغه صاحبنظران دارد. شاید رویهای شود در جوابگویی آنهایی که وظیفهای در این موضوع بر عهده دارند. تا نظر شما چه باشد؟
نسخه پیدی اف این مجموعه آماده است. در صورت امکان اشاره بفرمایید تا ارسال شود و از نظرتان در این ارتباط بهرهمند شوم.
برای دیدن مطالب مرتبط اینجا کلیک کنید